PŘEDSTAVUJEME: Nové pódium v parku Střed v Mostě

6. 8. 2021

Nové pódium mosteckého parku Střed vyroste v místě, kde se teď nachází bazén vodního prvku. Zůstává tak zachovaný přístup, který do jednoho celku propojuje tři hlavní místa – pódium, kavárnu a sportoviště.

Na samotném pódiu se budou konat koncerty a divadelní představení. Protože je pódium vybavené projekčním plátnem, budou se zde také promítat filmy. Hlediště pojme až sto lidí, mnoho dalších jich bude moci sledovat dění na pódiu z přilehlé kavárny, odkud tam bude výborně vidět. Nebo si lidé mohou sednout jen tak do trávy.

S architekty i místními umělci jsme v nadaci promýšleli všechny technické záležitosti, takže provoz bude hladký. Projekční plátno spouštěné ze stropu bude zároveň sloužit jako opona, na jeho zadní části zase půjde vytvořit pozadí napnutím plachty. Nové pódium nabídne i možnost připojení jevištní techniky a osvětlení, kulturní akce budou tedy technicky naprosto plnohodnotně zabezpečeny. Těšíme se, že si brzy vyrazíte ven na čerstvý vzduch a užijete si přitom mosteckou kulturu!

Přidejte se k nám a pomozte rozpumpovat zelené srdce Mostu! Více informací o tom, jak můžete přispět, naleznete na naší darovací stránce: https://darujte.nadace-promeny.cz/?detail=46-park-stred-most.