PŘEDSTAVUJEME: Nové pódium parku Střed v Mostě

6. 8. 2021

Pódium vyroste v místě, kde se teď nachází bazén vodního prvku. Zůstává tak zachovaný přístup, který do jednoho celku propojuje tři hlavní místa – pódium, kavárnu a sportoviště.

Na samotném pódiu se budou konat koncerty a divadelní představení. Protože pódium je vybavené plátnem, budou se zde promítat také filmy. Hlediště pojme až sto lidí, mnoho dalších jich bude moci sledovat dění na pódiu z přilehlé kavárny, odkud tam bude výborně vidět. Nebo si lidé mohou sednout jen tak do trávy.

S architekty i místními umělci jsme v nadaci promýšleli všechny technické záležitosti, takže provoz bude hladký. Projekční plátno ze stropu bude sloužit zároveň jako opona, na jeho zadní části zase půjde vytvořit pozadí napnutím plachty. Půjde připojit jevištní technika i osvětlení, takže kulturní akce budou naprosto plnohodnotné. Těšíme se, až si vyrazíte na mosteckou kulturu pěkně ven!

Přidejte se k nám a pomozte rozpumpovat zelené srdce Mostu i vy! Více informací naleznete na naší darovací stránce: https://darujte.nadace-promeny.cz/?detail=46-park-stred-most